Max Factor "Lasting Performance" review

Etter å ha brukt Clinique sin foundation and concealer in one en god stund trengte jeg en ny foundation. Ikke misforstå det er en kjempe bra foundation, men den holder ikke gjennom dagen på min hud.

Først kan jeg jo si kort om min hud type. Jeg har en ganske kombinasjons hud. Den er generelt tørr men på nesen får jeg fort olje og skitt i T-sonen. Og porene mine er ganske store og jeg har mye rødhet i ansiktet. Så uansett om jeg har en foundation med god dekk evne så vil huden min bare fjerne sminken i løpet av dagen, også selv om jeg har setting spray. Etter å ha sett mye på nett om triks og tips på mine problem områder så har det hjulpet meg ganske lite. Så jeg tenkte å prøve ut noe nytt.

Da dro jeg på Vita og så at de hadde fått inn en ny foundation fra Max Factor. Den heter "Lasting Performance" og skal være en foundation som skal vare ut dagen uten å endre seg. Lasting Performance koster 159kr. Den kommer i 12 forskjellige nyanser, jeg selv valgte den i 106 Natural Beige. Den er litt mørkere enn min hud men det passer meg fint da jeg bruker en del selv bruning. Den skal ha en medium dekkevne for å oppnå ett naturlig resultat.

Jeg startet med å vaske godt huden min så påføre jeg min fuktighets givende dagkrem fra Eleni & Chris og primer.

Så ventet jeg 5 minutter så huden min kunne trekke godt til seg produktene og tørke. Jeg påførte foundationen med en vanlig foundation kost.Den var kjempe lett å påføre. Konsistensen var ikke for tykk eller for flytende. Den brukte ikke for lang tid på å sette seg godt på huden. Jeg syns den ga ett kjempe fint naturlig resultat samtidig som den dekket godt porene mine og rødheten i huden. Den hadde ikke noe spesielt med lukt heller. Slenger med før og etter bilder.


         

Slik ble den før og etter. Og etter jeg påførte pudder, contour og highlighter så ble resultatet slik.
Jeg elsker den! Dette blir definitivt min nye hverdags foundation. Jeg har nå hatt den på i hele dag og den er fortsatt fabulous. Håper dette hjalp deg i å kanskje finne en ny foundation som kan passe din hud.

 

Ha en fortsatt fin kveld dere!

 

 


  0 kommentarer på "Max Factor "Lasting Performance" review"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: julieviktoria1@hotmail.com

Design laget av Julie Viktoria

hits